fbpx

WS Automatisering maakt werken makkelijk

Systeembeheer, werkplekken en de cloud

Systeembeheer staat voor het functioneren, onderhouden en updaten van je gehele IT-omgeving. Hiertoe behoren je netwerk, werkplekken en servers. Online werkplekken (oftewel werken in de cloud) zijn een must om overal en altijd veilig, en snel te kunnen werken en bij je bestanden te kunnen.

 

WS Automatisering laat alles samenwerken

Onder systemen in je bedrijf vallen bijvoorbeeld de computers met gebruikersaccounts, software en beveiligingsopties. Deze moeten geïnstalleerd, beheerd en ge-up-date worden. De data worden versleuteld in back-ups ondergebracht, want veiligheid van je data is een voorwaarde om betrouwbaar te kunnen werken. Denk bij systeembeheer bijvoorbeeld ook aan de koppeling van zakelijke telefoons aan het account van de medewerkers.

 

Werkplekbeheer, werkplekken die passen bij jouw bedrijf

Thuis, gewoon op kantoor, bij je klanten, op je vakantieadres, bij een kop koffie in een lunchroom: je wilt overal kunnen werken. Overal waar je kunt werken is er een werkplek. Op je mobiel, laptop, tablet, vaste computer of een combinatie hiervan.

Werkplekbeheer is het inrichten, op afstand of op locatie beheren en monitoren van de werkplekken, van zowel de hardware als de software.

Een organisatie kan bestaan uit diverse werkplekken. Deze kunnen statisch zijn, zoals werkstations en servers, maar ook flexibel. Denk hierbij aan laptops of tablets. Jij kiest welk soort werkplekken op een bepaald moment bij jouw bedrijf passen.

Werkplekken in de cloud

Een voorwaarde om altijd en overal op afstand te kunnen werken is dat de werkplek gekoppeld moet zijn aan de cloud, het internet dus. Deze online werkplek is een flexibele werkplek waarin werknemers altijd en overal ter wereld bij kunnen.

 

Service 7/7 bij ICT-nood

Je wilt er zeker van zijn dat je apparatuur betrouwbaar is en zo min mogelijk te maken heeft met storingen. En áls er dan een kink in de kabel komt, wil je snel verder kunnen met werken. Je kunt dan rekenen op goede, vriendelijke en snelle hulp van WS Automatisering. Op afstand, en als het nodig is op locatie.

[/et_pb_section]

Al vele jaren doen wij al zaken met jou en tot nog toe zijn wij hier zeer tevreden over. Onze samenwerking is goed en zien dit graag nog verder groeien in de toekomst.

Boy van Ravels

Algemeen directeur, Beddenverhuur Nederland