fbpx

Verbindingen van WS Automatisering

Connectiviteit die staat
CONTACTONZE ANDERE DIENSTEN

Landelijke dekking

Wij bieden Internet en IP-VPN verbindingen via koper en glasvezel. 

Deze verbindingen zijn volledig managed met variabele bandbreedtes tot 1 Gpbs snelheid. Uiteraard leveren we ook alle opties, zoals bijvoorbeeld “testen en labelen”, het plaatsen van een WCD of extra IP nummers. Tegenover een minimale investering staat een optimale aansluiting. Ook de verbindingen kun je afnemen als losse bouwstenen of in combinatie met onze andere telecomdiensten zodat wij “end to end management” kunnen bieden. WS Automatisering is wholesale partner van twee van de grootste aanbieders voor connectiviteit in Nederland, KPN en Tele2 en op termijn gaan we dit uitbreiden met andere (lokale) initiatieven. Hierdoor kunnen wij onze verbindingen landelijk dekkend aanbieden.

Internet

Om ervoor te zorgen dat jij altijd online kunt zijn, monitoren we jouw verbinding 24/7. Zo kunnen we altijd de hoogste stabiliteit garanderen. Is dat niet voldoende? Dan is een back-up lijn de oplossing. 

Zodra de primaire verbinding wegvalt schakelt de router/firewall binnen 3 seconden over op de secundaire verbinding. Jouw collega’s en jij kunnen de klant gewoon te woord staan terwijl wij zorgen dat de primaire verbinding zo snel mogelijk online komt. 

Ben je weer online? Dan schakelt de router/firewall terug naar de primaire verbinding. Geen downtime, geen verloren uren en ontevreden klanten. 

Jij kunt gewoon je werk doen terwijl wij op de achtergrond zorgen voor een zorgeloze ervaring.

De persoonlijke benadering, het meedenken en zoeken van goede oplossingen maakt WS Automatisering een Top ICT bedrijf

Ronald

De Eilanden Installatietechniek

[/et_pb_column]
[/et_pb_column]
[/et_pb_column]