fbpx

Je eigen beveiligde dataopslag

“Zorgeloze ICT is … een veilige plek voor je bedrijfsdata “

WS Automatisering maakt werken makkelijk, ga voor ICT zonder zorgen.

Veiligheid is persoonlijk! We helpen je met de veiligste oplossing voor jouw bedrijfsdata.

Neem contact op, dan weet je snel meer:

  • DIRECT via de WhatsApp-button op deze pagina
  • bel ons DIRECT: 076-8876657

WS Automatisering helpt je met veilige dataopslag

 Wanneer je je bedrijfsdata toevertrouwt aan andere partijen, dan is het soms onduidelijk wie er ook toegang tot de servers heeft en wat er met je data gebeurt. Toch wil je graag dat dit betrouwbaar en veilig is.

Met Nextcloud heb je een eigen cloudopslag op je eigen online serverruimte. Nadat het programma op je server is geïnstalleerd, is het erg eenvoudig toegankelijk en synchroniseer je simpel al je data. Je online opslagruimte is bovendien toegankelijk via een app. 

Nextcloud is handig voor het maken van een back-up, want je synchroniseert simpel bestanden tussen je Nextcloud server en je computer. Je werkt erg makkelijk met mappen en bestanden. Al die bestanden zijn direct in Nextcloud te checken en weer te delen met wie jij wilt. 

 

Veiligheid is persoonlijk

 We kunnen natuurlijk nog veel meer uitleggen, maar we geven juist graag antwoorden op vragen die bij jou leven. Want zeggen iets over jouw wensen en de problemen die jij dagelijks tegenkomt. Veilige ICT is persoonlijk en bedrijfsgebonden. Waar zoek jij een oplossing voor?

  

“Complexity is your enemy. Any fool can make something complicated. It is hard to keep things simple.” — Richard Branson